کوردستان میدیا

سایت مرکزی حزب دمکرات کوردستان ایران

هیأت‌های احزاب کردستانی: مذاکره با رژیم بی‌نتیجه‌ خواهد بود

19:56 - 17 خرداد 1391

کوردستان میدیا: هیأت‌های حدکا و حزب کومله کردستان ایران در رابطه با مسائل گوناگون ایران و تلاش برای نزدیکی با احزاب ایرانی تبادل نظر کردند و روند مذاکرات اتمی رژیم با غرب را بی‌نتیجه ارزیابی کردند.

هیأت‌های حزب دمکرات کردستان به سرپرستی مصطفی هجری، دبیرکل، و حزب کومله کردستان ایران به سرپرستی عبدالله مهتدی، دبیرکل، روز 16 خردادماه 1391 در دبیرخانه حزب دمکرات با هم دیدار کردند.

در این نشست دو هیأت در رابطه با مسائل اتمی رژیم ایران و تلاش‌های جامعه جهانی جهت برونرفت از این بحران به تبادل نظر پرداختند.

دو هیأت در اینکه رژیم از روند مذاکرات تنها جهت اتلاف وقت استفاده می‌کند و دور آینده مذاکرات نیز که در روسیه برگزار می‌شود، نتیجه‌ای درپی نخواهد داشت هم نظر بودند.

هیأت‌های این دو حزب کُردستانی به مسائل اقتصادی ایران و تأثیرات تحریم‌های جهانی بر وضعیت سیاسی و اقتصادی ایران، به‌ویژه فروش نفت و تشدید فشارها علیه رژیم نیز پرداختند.

در این نشست مسائل دیگری منجمله نقض حقوق بشر در ایران، دخالت‌ رژیم در امور کشورهای دیگر، همکاری با رژیم‌های مستبد و تمامیت‌خواه از جمله سوریه، همچنین براندازی دولت سوریه با اراده‌ی سوری‌ها مورد بحث قرار گرفتند.

در ادامه این نشست مصطفی هجری، به بحث در مورد مبارزات ملیت‌های ایران و جنبش دمکراسی‌خواهانه ایران پرداخت و در این رابطه بر فعال‌تر نمودن کنگره ملیت‌های ایران فدرال تأکید کرد.

آقای هجری اظهار داشت: کنگره ملیت‌های ایران فدرال در سطح بین‌الملل توانسته است بعنوان نماینده بخش اعظمی از ملیت‌های ایران، حامی قدرتمندی باشد و جهت پیشبرد روند دمکراسی در ایران نقشی مهم ایفا نماید.

دبیرکل حزب دمکرات با اشاره به سیاست گفت‌وگو و تبادل نظر با جریان‌های سیاسی سراسری ایران، نشست‌ها و دیدارهای دو سال اخیر با این جریان‌ها را مؤثر قلمداد نمود.

سپس عبدالله مهتدی، دبیرکل حزب کومله کردستان ایران، دیدگاه‌های حزب متبوعش در رابطه با مسائل فوق‌الذکر را بیان نمود.

آقای مهتدی، تلاش‌های رژیم ایران در راستای کاهش فشارهای بین‌المللی را ناموفق ارزیابی نمود و اظهار داشت: رژیم به اهداف خود نایل نیامده و قادر به برونرفت از بحران‌های سیاسی و اقتصادی نبوده است.

دبیرکل حزب کومله، تحولات سیاسی سوریه و اهمیت قائل شدن به مبارزات داخلی و تأثیرات جریان‌های سیاسی در راستای تسریع روند رودیدادهای سوریه را دارای اهمیت ارزیابی نمود.